Salade kikkererwten, quinoa & bieten
In 20 minuten op tafel en direct jouw lunch voor de volgende dag.
Voorbereiden 15 minuten, totale tijd 20 minuten
Kcal 459, koolhydraten 57, vet 15, eiwit 19, vezels 12
Portie
Deze hoeveelheden is goed voor 1 x diner & 1 x lunch. Houdt 1/3 apart voor je lunch voor morgen!
Wat heb je nodig
steelpan
zeef
Ingrediƫnten
80 gr quinoa
125 gr kikkererwten
100 gr rode bieten
4 takjes munt
85 gr komkommer
35 gr feta
45 gr veldsla
1 el dukkah
Bereiden
1.Kook de quinoa af, zoals aangegeven op de verpakking.
2.Laat de kikkererwten uitlekken of spoel ze af.
3.Snijd de rode bieten en komkommer in gewenste grootte.
4.Verkruimel de feta.
5.Meng de quinoa met de kikkererwten, bieten, komkommer en veldsla en doe dit in een saladebord.
6.Maak de salade af met de munt, feta en dukkah.
Dukkah?
Kijk hier voor het recept.