Wie zijn wij

HELEN DE BOER


Het achterhalen van de échte reden waarom iemand bij ons binnenstapt, het bepalen & behalen van jouw doelen, het delen van mijn kennis, jou beter leren kennen en je versteld laten staan van je eigen power…..JA! Ik word heel blij van mijn vak. Wat jouw doel ook is om samen aan de slag te gaan, het is ook mijn doel, en ik heb er zin in!

"DO WHAT YOU LOVE & LOVE WHAT YOU DO!"

RANDY VONK

Mijn passie voor het helpen van mensen heeft mij gebracht tot waar ik nu ben. Mijn rol als personal trainer & lifestyle coach zie ik niet als een beroep, maar ik zie het als een leefstijl waarin ik het beste bij mensen naar boven wil halen. Ik ga met jou de commitment aan om de volle 100% uit het leven te halen. Dit wil ik doen op een gezonde en verantwoorde manier. 

Heb jij een visie? Dan is het mijn missie om jou met totale focus en enthousiasme te begeleiden naar jouw ideale state of MIND in een sterk en gezond lichaam. 

''YOUR VISION IS MY MISSION''

EMILIO PRIETO


Als voormalig profvoetballer had ik de wil om de beste te zijn en weet ik als geen ander wat het is om hard te trainen, tegenslagen te hebben en weer te moeten opkrabbelen.

 

Sporten is voor mij ook de ultieme ontspanning en de manier om even helemaal op te laden. 

Wat ik zo leuk vind als personal trainer is het coachen van mensen naar positieve, concrete doelstellingen. Ik ben je coach, maar ook je vertrouwenspersoon. Zo kan ik je optimaal coachen en motiveren om het doel te bereiken.


"IT'S IMPOSSIBLE TO FAIL, AS LONG AS YOU NEVER QUIT"

JENS  DE HOOGH

Als topsporter heb ik door de jaren heen een ongekende passie gekregen om mijn visie over te brengen naar jullie! Als enthousiasteling ben ik een gedreven persoon die samen met jou het allerbeste beentje voor zet, om elke training het maximale eruit te halen. Efficiënt trainen om naar jouw doel toe te werken that’s my goal. 

''WE DO IT TOGETHER''