Skillet pasta
Voordat je het weet zit je heerlijk met je gezin rondom de skillet van deze heerlijke pasta te genieten.
Voor 4 personen, totale tijd 40 minuten
Kcal 572, Koolhydraten 52 g, Eiwit 35 g, Vetten 23 g
Wat heb je nodig
skillet
pan
Ingrediƫnten
390 gr basissaus Italiaanse kruiden
300 gr rundergehakt
250 gr volkoren fusilli
250 gr champignons
250 gr macaroni/spaghetti groenten
126 gr mozarella
15 gr Parmezaanse kaas
100 gr baby spinazie
1 blikje tomaten puree
15 gr Parmezaanse kaas
1 tl ghee/olie
2 gesnipperde sjalotjes
1 grote teen knoflook
1 tl chili vlokken
2 el italiaanse kruiden
1 kip bouillonblokje
zout & peper
Verse basilicum
Bereiden
1.Verwarm de oven op 200 graden
2.Kook de pasta al dente
3.Doe de ghee/olie in de skillet en fruit de sjalotjes met de knoflook, voeg de champignons toe en rul even later het gehakt
4.Voeg de basissaus, tomaten puree, chilivlokken, bouillon, Italiaanse kruiden, zout & peper toe
5.Spatel de spinazie door de pasta saus
6.Meng de al dente pasta met de pasta saus en verdeel de mozzarella en de Parmezaanse kaas over de skillet
7.Zet de skillet nog ongeveer 15-20 min in de oven tot de kazen gesmolten zijn