MIND Wortelcake

"

Een geweldig vier uurtje of bij een lekker koffie momentje.....

"

Totale tijd 40 minuten
Kcal 159, koolhydraten 19, vet 6, eiwit 8, vezels 2

Wat heb je nodig

cakevorm 25cm
bakpapier
keukenmachine
oven

Ingrediƫnten cake
150 gr wortel julienne
130 gr havermout
2 eieren
2 rijpe bananen
1 scoop whey perfection (vanille)
1 el kaneel
1 el speculaas & koek kruiden
1 tl bakpoeder
4 dadels
20 gr ongezouten hazelnoten

Ingrediƫnten topping

100 gr zuivelspread naturel light
20 ml maple syrup
20 gr ongezouten hazelnoten
1 handje wortel julienne


Bereiden

1.Verwarm de oven voor op 180 graden. 
2.Bekleed een 25 cm cakevorm met het bakpapier. 
3.Meng de wortel, havermout, eieren, bananen, whey perfection, kaneel, bakpoeder, speculaas & koekkruiden kort in de keukenmachine.
4.Spatel de noten er als laatste door.
5.Giet het mengsel in de cakevorm.
6.Bak de cake gedurende 50 minuten. 
7.Meng de zuivelspread met de maple syrup. 
8.De cake is gaar als een prikker er schoon en droog uitkomt.
9.Laat de cake afkoelen en verdeel het mengsel over de gehele cake, maak af met de hazelnoten en wortel julienne.