MIND Pad Thai

Wie houdt er niet van de Aziatisch keuken. Wij maakten een variant van de Pad Thai.

Totale tijd 20 minuten


Wat heb je nodig
2 x steelpan
kookpan


Ingrediënten
150 gr gamba's
1 paksoi
200 gr mix van paddestoelen 
100 gr taugé
100 gr Thaise bruine rijst noedels 
50 gr zeekraal
75 gr doperwten (diepvries)
75 ml kokosmelk
30 gr pinda's
15 ml Thai green curry paste
10 ml soy sauce
10 ml vis saus
1 handje koriander
1 limoen
1 el kokoksolie/olijfolie


Bereiden

1.Snijd de groenten en zet een pan met water op voor de noedels (zie verdere bereiding op de verpakking)

2.Doe de olie in de pan en bak de paddenstoelen

3.Voeg de curry paste toe en roer nog even 1 minuut

4.Voeg de paksoi toe, bak deze kort mee en voeg de kokosmelk, soy sauce en vis saus toe.

5.Voeg als laatste de taugé en zeekraal toe en laat zachtjes pruttelen

6.Bak de gamba's in een aparte steelpan

7.Maak het bord op met de noedels, groenten en de gamba's. Garneer met de pinda's, koriander en een partje limoen.