Biefstuk salade

TIP: Vervang de biefstuk door kipfilet of voor een vegetarische variatie met wat geroosterde pastinaak


Voorbereiden 10 minuten, totale tijd 25 minuten
kcal 383, koolhydraten 13, vet 19, eiwit 35, vezels 6

Wat heb je nodig
koekenpan

mandoline


Ingrediënten
100 gr biefstuk

1 krop sla romaine

100 gr komkommer

50 gr edamame boontjes

35 gr taugé

15 gr wasabi mayonaise

2 gr zwarte sesam


Bereiden
1 Bak in een pan de biefstuk naar gewenste gaarheid. Laat de biefstuk een paar minuten rusten op een bord. 

2 Rasp de komkommer op de mandoline. 

3 Maak een mooie salade van de romaine sla, komkommer, edamamée en taugé. 

4 Snijd de biefstuk in plakjes en dresseer over de salade. 

5 Maak af met de wasabi mayonaise en zwarte sesam. 

6 Serveer direct!