Biefstuk salade
TIP: Vervang de biefstuk door kipfilet of voor een vegetarische variatie met wat geroosterde pastinaak
Voorbereiden 10 minuten, totale tijd 25 minuten
kcal 383, koolhydraten 13, vet 19, eiwit 35, vezels 6
Wat heb je nodig
koekenpan
mandoline
Ingrediënten
100 gr biefstuk
1 krop sla romaine
100 gr komkommer
50 gr edamame boontjes
35 gr taugé
15 gr wasabi mayonaise
2 gr zwarte sesam
Bereiden
1 Bak in een pan de biefstuk naar gewenste gaarheid. Laat de biefstuk een paar minuten rusten op een bord.
2 Rasp de komkommer op de mandoline.
3 Maak een mooie salade van de romaine sla, komkommer, edamamée en taugé.
4 Snijd de biefstuk in plakjes en dresseer over de salade.
5 Maak af met de wasabi mayonaise en zwarte sesam.
6 Serveer direct!