Biefstuk met mosterdsaus

Wat heb jij nog in de koelkast aan groenten? Maak jouw ideale groentemix met biefstuk & mosterdsaus. 

Voor 1 persoon, totale tijd 30 minuten
Kcal 340, Koolhydraten 16 g, Eiwit 34 g, Vetten 9 g


Wat heb je nodig
steelpan
koekenpan/steelpan


Ingrediƫnten
1 biefstuk (100-120 gr) 
100 gr champignons 
150 gr sperziebonen 
1 ui

1/2 tn knoflook 
20 gr mosterd 
10 ml olijfolie 
150 ml water 
zout & peper


Bereiden

1.Maak de sperziebonen schoon en kook ze half gaar in kokend water.

2.Snijd de champignons in plakjes, de uien in reepjes en pers de knoflook.

3.Bak in de olijfolie de champignons gaar en voeg daarbij de sperziebonen toe.

4.Bak het geheel nog een paar minuten. 
5.Bak de biefstuk naar gewenste gaarheid. 
6.Haal de biefstuk uit de pan en voeg de uien en de knoflook toe.
7.Laat deze licht kleuren en voeg dan de mosterd toe.
8.Roer dit even door en blus af met 150 ml water.
9.Kook dit op laag vuur 5 minuten in.

10.Eet de biefstuk met de groenten en de mosterdsaus.